? ??????????????Babe? ????? ?? ???Rating: 4.4 (372 Ratings)??32 Grabs Today. 29163 Total Grabs. ??????Prev
iew?? | ??Get the Code?? ?? ?????Red? ????? ?? ???Rating: 4.8 (40 Ratings)??31 Grabs Today. 20264 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Ins BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, February 9, 2009

FAMILY DAY SSS-MELINSUNG BAY, PAPAR

Bukan niat nak menyepi.. tapi bZ giler ngan aktiviti smpai xda ms nak update blog ne.. ne aQ nak citer ckit tme kmi p family day kt Melinsung Bay-Papar...
7 Februari 2009:
awl2 pg lg aQ dah bgn......
excited sngat2 nak p family day.. ne la kali pertama aQ p tempat 2.. sukar nak digambarkan prasaan 2!!..
wajah-wajah ceria... Jeff (kiri) & aQ (kanan)

sampai jak sana.. kami trus wat pendaftaran. tme 2 aQ guna baju warna MERAH (warna "FavRET" aQ 2), so aQ plih kumpulan warna merah. actually, aQ x knal langsung kumpulan aQ. Tapi, aQ telah paksa "GENG-GENG DINOSOUR" untuk jd kumpulan aQ... akhirnya ne la kumpulan aQ...
Bukan takut nak tunjukkan muka, tapi saja nak bg supriZEEEEE...

jeng2.. ne la 1/2 kumpulan aQ. X pyah kuarkan smua... ne pun dah ckup menakutkan....

dalam banyak2 kumpulan, kumpulan kamila yang paling org takuti.. kerana kami ada BIG BOZ. So orang pun x brani nak "Sound" kumpulan kami ne.... hehehehe

ne la BIG BOZ a.k.a BIG MAMA kami..... rs2 ada x yg nak ''sound"?
dia ne pernah menang WWF Champion... lau nak rs kena SMACKDOWN, try la "sound" kami...hehehe

Maka, dipendekkan crita, bermulalah game demi game..


acara "Ikat Kaki"..... kami ditipu... Kmi sepatutnya JUARA!!!!!

Acara "Paling Terpanjang".. kami plak yg menipu kat cne.. kmi dpt no.3..hehehe

sapa cakap aQ tak pndai menari??? ne da ada bukti....heheheee
Acara "King Kong"

selesai jak acara, ambik gmbar la....... ne la knangan yg patut dsimpan......

Dari kiri: Apai, Ana, Siti, Kupik... dan yg pling Hensem pkai bju MERAH..-aQ-
ne BEz Pwen aQ.. namanya-SHAHRIL a.k.a "BATMAN"
ne la SAHABAT yang sentiasa bersama aQ ketika susah dan senang

muka dak2 hensem SSS...hehehe

mereka ne la SAHABAT aQ ketika sedih dan gembira.......


kesimpulannya...... Family Day SSS memang bEZ... hrap2 leh wat lg thun dpn...


('',)-THE END-(,'')

2 comments:

fr3akisme said...

uik... mna entry nyer... haha...
x sbar nih nk tgk family day korg!!

(,")**JoSepH**(",) said...

a lot work 2 do.. juz wait n C...