? ??????????????Babe? ????? ?? ???Rating: 4.4 (372 Ratings)??32 Grabs Today. 29163 Total Grabs. ??????Prev
iew?? | ??Get the Code?? ?? ?????Red? ????? ?? ???Rating: 4.8 (40 Ratings)??31 Grabs Today. 20264 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????? ????Easy Install Ins BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, March 23, 2009

Akhirnya aQ temui “MANISNYA CINTA”…


Seperti yang korang semua ketahui, Anis Ayuni merupakan salah seorang novelis yang aQ minati. Ntah mcm na aQ leh tjumpa ngan beliau scara tidak sengaja. aQ tul2 minat ngan novel yang dihasilkan oleh beliau. Novel pertama hasil tulisan beliau yang aQ baca ialah "Manisnya Cinta". Citernya memang beZ. Rugi korang x baca… smua novel yang beliau hasilkan memang "berpengetahuan". Hasil penulisan beliau memang akan membawa kita ke alam crita yang beliau tulis 2.
Sempat gakla aQ bergambar ngan beliau. So leh gak aQ bangga cz dpt bergambar ngan penulis novel kesayangan aQ ne..hehehee
untuk tengok gambar aQ, layari": http://anisayuni21.blogspot.com
(untuk dapatkan maklumat lebih sahih)
actually ada bnyak novelis masa 2, tp yang lain2 aQ x knal….. sori bukan x minat, tp mmg aQ lebih kepada penulis novel Anis Ayuni, Ramlee Awang Mursheed, Sharifah Abu Saleem, Damya Hamna dan Ahadiat Akasha…..
TQ Anis Ayuni coZ sudi meluangkan masa untuk melayani karenah aQ. aQ tul2 excited time 2.....
teruskan berkarya. kami akan sentiasa menyokong karya yang CIKGU ANIS AYUNI hasilkan....

10 comments:

daniel sebastian said...

hobi membaca novel nie bagus..
xde la membazirkan masa dengan benda2 yg x berfaedah kan..
erm tp tu lah, aku ie jenis yg x suke baca buku2 novel yg kebanyakannya ttg cinta nie..
xleh nk trima..
hehehe..
kenape?
adelah kisahnye kan..
truskan hobi membaca novel tu k.
at least minda sentiasa berjalan dan berimaginasi.
tq 4 ur comment in my blog too.

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

cool music!!

(,")**JoSepH**(",) said...

tQ.. aCtually until Now im stIl nOt KnOW tHe tittle of tHiS sOnG..hehehe

ifin said...

"jangan terlalu menyayangi seseorang, kelak kita akan membencinya. Jangan terlalu membenci seseorang, kelak kita akan menyayanginya"

yeah...i know that...but sumtimes we've to let it be surrounding us, hanya kerana kita sayang padanya.

btw bro, thanx 4 da compliments. yes, we can be fwen in future...

sharing is love passing~

ifin said...

yeah...thanx bro...
i agreed.
i like it...
nice, ngee~

ifin said...

isy, ko neh bro...
jgn r puji aku melambung sgt.
aku neh belajo x tinggi sgt.
bahsa tuh...erm...thats my style.
aku mmg suka baca novel.
aku suka hayati ibrahim.
she's superb bro!

ifin said...

"Kita yang mengawal perasaan kita. Jangan sesekali membiarkan perasaan yang mengawal diri kita..."

aku sokong!
betul3...

ifin said...

bukan cekgu la bro...
staf biasa jek...
tapi dah terbiasa dengan title 'cikgu' tuh bebudak panggil, heh3...

ifin said...

idea ko gerek gak bro...
nnti aku pertimbang2 & dokong2 kan ekh...heh3...
btw bro, thanx a lot
coz support aku 4 the time being...
ngee~

ifin said...

bro, lagu tema blog ko pe ekh?
sodap la...
aku suka...
aku nak cari...